Sundere livsstil

Vi tror på  at en sundere livsstil bidrager med øget livskvalitet og - glæde. Og vi tror på at det er langt sjovere at være fælles om at dele interessen sammen med dig og resten af Danmark.

Vores værdier Bygger på socialt samvær, folkelighed, troværdighed, åbenhed og menneskelig respekt.

Vær med hvor det sker! Deltag på vores KURSER og på FACEBOOK hvor du kan dele din fede, mindre fede og spændende oplevelser om hvordan du gør din eller din familiens livsstil sundere. Det kan være en god idé at inspirerer til sundere livsstil i bred forstand - eller til hvordan det i det hele taget kan blive nemmere at leve sundt. Med dit indlæg kan du opfordre til sunde events, foredrag, kurser og undervisning, dele dine oplevelser, stille spørgsmål – din fantasi sætter grænserne!

Som synes godt om (I like) får du besked, når der kommer noget nyt på siden. Du er særligt inviteret til at bidrage til siden!  Du er velkommen til inviterer andre ind på siden, så de har mulighed for at blive synes godt om lige som dig. Det kunne være dine fantastiske venner eller din dejlige familie, som du gerne vil inspirere til en sundere livsstil!

Se mere www.facebook.com som gerne skulle være med til at skabe lidt debat og gode oplevelser for vores medlemmer. Vores sunde webside går i luften den 12. december 2010. Vores events  kommer til at køre fra januar 2011 hvor vi alle har brug for mere energi oven på et par hyggelige julemåneder.

Energifyldte hilsener
Lise Brinkman Madsen (Formand)